Ons aanbod

teamcoaching

Teamcoaching

Het team krijgt inzicht in competenties, waarden en ontwikkeldoelen van elk teamlid. Dit wordt omgezet in omgangs- en samenwerkingsvormen.
Lees meer
WerkVermogensMonitor

WerkVermogensMonitor

Het werkvermogen is de belangrijkste graadmeter met betrekking tot het risico op langdurig verzuim. Daarom maken wij voor de vroegsignalering gebruik van de WerkVermogensMonitor® die door PreventNed is ontwikkeld.
Lees meer

Cognitieve gedragstherapie

Cognitieve gedragstherapie (CGt) is een integratie van twee therapievormen: cognitieve therapie en gedragstherapie. Cognitieve therapie gaat vooral uit van de invloed van het denken op gevoelens en op gedrag.
Lees meer

EMDR

EMDR is een behandelmethode voor mensen die traumatische ervaringen hebben meegemaakt en hier klachten van hebben overgehouden. Deze traumatische ervaringen kunnen ook op het werk hebben plaatsgevonden.
Lees meer

Lichaamsgerichte coaching

Bij lichaamsgerichte coaching leer je dat de sleutel tot verandering zit in de combinatie van gevoel en inzicht. Alleen inzicht is vaak onvoldoende als er diep van binnen belemmerende gevoelens zitten.
Lees meer

Mindfulness training

De training bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2,5 uur en een stiltedag. Je leert ontstressen en op een milde manier naar jezelf te kijken zodat het zelfvertrouwen vergroot wordt.
Lees meer

Individueel Mindfulness traject

Met behulp van gesprekken en verschillende (mindfulness) oefeningen leer je naar jezelf te kijken, herken je (re)acties en door met aandacht in het nu te leven kun je makkelijker keuzes maken.
Lees meer

Stoelmassage

Een stoelmassage bij u op het werk is een heerlijk ontspannende en activerende drukpuntmassage van hoofd, rug, nek, schouders, armen en handen.
Lees meer
stress management

Training stress management

Bent u ook benieuwd hoe u stress bij medewerkers kunt herkennen en hoe u medewerkers met stress gerelateerde klachten het beste kunt begeleiden? Dan is deze training stress management iets voor u.
Lees meer

Runningtherapie

Rustige hardlooplooptraining ten behoeve van mensen met een (dreigende) depressie, angst-en paniekstoornis, burn-out of andere psychische of lichamelijke klachten
Lees meer

Assertiviteitstraining

Heeft u wel eens moeite met het aangeven van uw grens? Heeft u het idee dat u snel toegeeft of dat andere mensen u niet serieus nemen? Vindt u het moeilijk om voor uzelf op te komen of aan te geven wat u graag wilt?
Lees meer

Scancoaching

ScanCoaching is een unieke technologie, waarmee een helder inzicht kan worden verkregen in de disbal
Lees meer