Bij Villa Uitzicht komt alles bij elkaar
Preventie, Re-integratie en Onderhoud

Bij Villa Uitzicht komt alles bij elkaar
Preventie, Re-integratie en Onderhoud

Bij Villa Uitzicht komt alles bij elkaar
Preventie, Re-integratie en Onderhoud

Bij Villa Uitzicht komt alles bij elkaar: preventie, re-integratie en onderhoud. Ons team bestaat uit een uitgebreid netwerk van professionals. Met velen van hen sparren wij regelmatig over de ontwikkelingen op ons vakgebied om lichaam, hoofd en hart met elkaar te verbinden. Dat inspireert en houdt onze kwaliteit hoog. Als werknemers vragen hebben die buiten onze expertise vallen, verwijzen wij hen door naar onze samenwerkingspartners.

Pieter MolenaarPieter Molenaar
DIRECTEUR VILLA UITZICHT EN GZ PSYCHOLOOG (BIG) EN BEWEGINGSWETENSCHAPPER

Specialisme: Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Positieve psychologie

“Samen op zoek naar de mogelijkheden die je in huis hebt om ratio en gevoel weer met elkaar in evenwicht te krijgen. En van daaruit weer gezonde keuzes te kunnen maken.”

Sacha van BoxtelSacha van Boxtel
DIRECTEUR VILLA UITZICHT EN KLINISCH PSYCHOLOOG (BIG)

Specialisme: Psychotherapie, EMDR

“Het is de uitdaging belemmerende patronen op te sporen en te helpen veranderen. De combinatie van hoofd, hart en lijf staat daarbij centraal.”

Bob SpeelmanBob Speelman
MANAGER ALGEMENE ZAKEN

Ik ben een ervaren manager met brede interesses, die in staat is om mens en organisatie te laten vliegen. Als mens ben ik vrolijk en bevlogen. Mensen kenmerken mij als een energieke persoonlijkheid en als iemand die zichzelf en anderen stimuleert de lat hoog te leggen en gestelde targets weet te realiseren. Voor mijzelf en mijn team weet ik focus aan te brengen op zaken die er echt toe doen wat onomstotelijk leidt tot mooie resultaten.””

Annelies MosterdAnnelies Mosterd
SECRETARESSE

Ypa de VreezeIpa de Vreeze
SECRETARESSE

Specialisme: World’s Fastest Typist.

 

Ymke ThansYmke Thans
GZ-PSYCHOLOOG, COGNITIEF GEDRAGSTHERAPEUT, EMDR PRACTITIONER

Specialisme: Cognitieve gedragstherapie, traumabehandeling, patronen doorbreken, Stress- en burn-out preventie en behandeling

Uit balans raken kan iedereen gebeuren. Het lichaam geeft stress-signalen af en er kan sprake zijn van angst, somberheid en onzekerheid. Vastzittende patronen en een overvolle geest belemmeren je bij het ervaren van geluk. Psychologische gesprekken, soms aangevuld met technieken uit de lichaamsgerichte coaching en mindfulness, helpen de balans weer te herstellen. Maatwerk vind ik hierbij belangrijk, met jouw persoonlijke behoeften en wensen als leidraad. 

Else WolkeElse Wolke
PSYCHOLOOG (NIP)

“Voldoening halen uit werk en leven vraagt reflectie, scherp stellen en bijsturen. Soms is bijsturen lastig; je fundament wankelt en je ervaart stress. Dat kan jouw effectiviteit, ontwikkeling en ontspanning in de weg staan. Graag ondersteun ik jou in het hervinden van jouw stevige ondergrond, zodat jij kunt groeien, weer ruimte ervaart om keuzes te maken en met plezier in werk en leven staat.”

Frederick KerckhoffFrederick Kerckhoff
GZ PSYCHOLOOG

Specialisme: CGT, ACT, EMDR. 

Het is mijn passie mensen te helpen in het versterken of hervinden van hun veerkracht bij het omgaan met klachten. Mijn aandacht gaat daarbij uit naar zingevingsproblematiek, werkgerelateerde uitdagingen, persoonlijke groei en inzicht.

Judith HogewegJudith Hogeweg
GZ-PSYCHOLOOG , PSYCHOTHERAPEUT I.O., EMDR THERAPEUT, MINDFULNESSTRAINER

Specialisme: Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Mindfulness

“Iedereen heeft zelf alle oplossingen in huis. Soms moet iemand even helpen ze te vinden.”

Hanneke HeijnenHanneke Heijnen
GZ-PSYCHOLOOG (BIG)

Carina VeldkampCarina Veldkamp
PSYCHOLOOG I.O. TOT GZ-PSYCHOLOOG

Specialisme: Cognitieve Gedragstherapie, EMDR

‘Je moet niet alles geloven wat je denkt’.
‘Ik onderzoek graag samen met de cliënt welke denk- en gedragspatronen er spelen en waar voor de client aangrijpingspunten liggen voor verandering. Ik probeer hierbij zo holistisch mogelijk te kijken en ga uit van de samenwerking en verbinding tussen hoofd, hart en lijf.’

Annelies van Melle

Annelies van Melle

GZ-PSYCHOLOOG (BIG), COGNITIEF GEDRAGSTHERAPEUT VGCt®, EMDR THERAPEUT

Specialisme: Cognitieve gedragstherapie. Acceptance and Commitment Therapy. EMDR.

Iedereen kan in zijn leven vastlopen. Samen onderzoeken we wat er nodig is om weer meer in balans te komen. Hoe lastige situaties anders aan te pakken. Of hoe je juist meer kan leren loslaten wat niet te veranderen valt. Ik maak daarbij gebruik van cognitieve gedragstherapie, zo nodig aangevuld met elementen uit de schematherapie, oplossingsgerichte therapie, ACT en/of EMDR.

Nico Nooij

Nico Nooij

KLINISCH PSYCHOLOOG (BIG), PSYCHOTHERAPEUT, GZ-PSYCHOLOOG (BIG)

Specialisme: Psychotherapie, EMDR

“Ik ga samen op zoek om klachten aan te pakken. Soms door bepaald gedrag meer aan te leren of door de invloed van ondermijnende patronen te verminderen. Met oog voor de wisselwerking tussen lichaam en geest.”

Ilse Kroonberg

Ilse Kroonberg

MASSAGETHERAPEUT, DOCENT ACADEMIE VOOR MASSAGETHERAPIE

Specialisme: Ontspanning, inzichten en heling als je vastzit in lijf, geest of leven

“Aanraking haalt mensen direct uit het hoofd naar het lichaam. Ik help graag mensen zich weer te verbinden met de eigen kern.”

Florien Runderkamp

Florien Runderkamp

GZ-PSYCHOLOOG, COGNITIEF GEDRAGSTHERAPEUT VGCT

Specialisme: Cognitieve gedragstherapie, EMDR

“In mijn behandelingen werk ik oplossingsgericht en onderzoek ik graag samen met de cliënt welke patronen hij of zij al lange tijd hanteert, en welke daarvan nog behulpzaam zijn of misschien veranderd moeten worden. Hiervoor maak ik gebruik van elementen uit de schematherapie en cognitieve gedragstherapie. Tevens werk ik graag met EMDR indien er sprake is van trauma(‘s).”

Wouter van EwijkWouter van Ewijk
PSYCHIATER

“Ik zet als coach mijn jarenlange expertise als psychiater en als bestuurder en toezichthouder van grote en kleine gezondheidszorgorganisaties in. Ik richt mijn aandacht op het leren hanteren van bewuste en onbewuste persoonlijke emoties bij het besturen van complexe organisaties. Ik maak analyses van organisaties en geef daarbij een plan van aanpak. Daarnaast ben ik mediator en zet ik mij in bestuurlijke conflicten te verhelpen.”

Dr.Christine Brouwer-Dudok de WitChristine Brouwer-Dudok de Wit
KLINISCH PSYCHOLOOG, RELATIETHERAPEUT

Soms gebeurt er net teveel en (dreig) je uit te vallen. Werkt het lichaam niet mee? Spelen er spanningen in je relatie? Op het werk? is er sprake van verlies? Zijn het spoken uit her verleden? Ik vind het mooie van ons vak dat we mee mogen kijken, puzzelen en onderzoeken wat wat is en hoe je weer je vertrouwen in jezelf, relatie, werk etc kan hervinden en langzaam maar zeker weer voldoende energie voelt om weer met plezier te kunnen werken. Kortom ik hanteer een brede blik met een duidelijk doel vertrouwen en plezier hervinden, zodat werk weer leuk kan zijn.

Ingrid CornelisseIngrid Cornelisse
GZ-PSYCHOLOOG (BIG)

Specialisme: Cognitieve gedragstherapie, EMDR

“In onze gesprekken ligt de focus op acceptatie van en ruimte maken voor innerlijke ervaringen. Je kunt daardoor beter omgaan met moeilijke momenten en ervaart de vrijheid je te richten op wat belangrijk voor je is.”

Olav SwaanOlav Swaan
PSYCHOLOOG (MSC.), MINDFULNESSTRAINER (CAT. 1 VMBN) EN MASSAGETHERAPEUT

Gedurende onze levensloop krijgen we heel wat voor onze kiezen en het is lang niet altijd eenvoudig om met alle obstakels en hindernissen om te gaan. Toch hebben we als mens een enorme flexibiliteit en veerkracht in ons schuilen. Ik help je graag die (lichamelijke) hulpbronnen weer te hervinden zodat je beter kunt omgaan met de uitdagingen in je leven, om je vervolgens te kunnen richten op dat wat echt belangrijk voor je is, zodat je weer een perspectief hebt. “Luister naar het fluisteren van je lichaam zodat het niet hoeft te schreeuwen.”

Egbert KochEgbert Koch
KLINISCH PSYCHOLOOG (BIG), COGNITIEF GEDRAGSTHERAPEUT (VGCT)

Specialisme: Cognitieve gedragstherapie

Celestine EngelCélestine Engel
PSYCHIATER

Hanneke DongelmansLouise Hoogerwoord
MBA, GZ-PSYCHOLOOG (BIG), EMDR THERAPEUT, MfN REGISTERMEDIATOR

Lia van der MaasLia van der Maas
PSYCHOMOTORISCHE THERAPEUT

Mark BerendsSophie Northolt
PSYCHOLOOG, DOCENT EN ADVISEUR

Specialisme: veerkracht & wellbeing, stress & burnout preventie en behandeling, advies voor wellbeing, creativiteit en duurzaam werken in organisaties

‘Doen waar je energie van krijgt. Ik ga samen met je op zoek om beter te leren omgaan met stress en je veerkracht te vergroten om dichter bij je zelf te komen en vanuit je eigen kracht en kwaliteiten te leven en te werken.’ ‘In samenwerking met organisaties ontwikkel ik maatwerk programma’s om de veerkracht en wellbeing van teams en organisaties te versterken en uitval door stress te voorkomen.’

Floortje van LeeuwenFloortje van Leeuwen
PSYCHOMOTORISCHE THERAPEUT

Erna KloezeErna Kloeze
COACH, COUNSELOR, TEAMCOACH, RELATIETHERAPEUT

“Door het te hebben over dat wat niet gezegd wordt, ontstaat (weer) verbinding met jezelf en tussen mensen. Hierdoor kom je weer in beweging.”
Als Counselor begeleid ik volwassenen en teams die er zelf even niet uitkomen. In een veilige omgeving waarin we gelijkwaardig met elkaar omgaan luister ik zonder oordeel. Het doel is dat je weer in beweging komt als je vastloopt en verandering kan plaatsvinden als je daaraan toe bent. Door creativiteit, speelsheid en diepgang te combineren met elkaar, ontstaat er elke keer een traject op maat.

Anne RooversAnne Roovers
PSYCHOLOOG, COACH

Melanie BroekhofMelanie Broekhof
GZ PSYCHOLOOG I.O.

Specialismen: CGT, ACT en EMDR

“Ik kijk naar de mens achter de “cliënt”. Mijn manier van werken kenmerkt zich door een holistische, praktische en samenwerkende benadering”

Norman BronsNorman Brons
PSYCHOLOOG, RELATIETHERAPEUT

Erik StassenErik Stassen
GEPENSIONEERD VLIEGER EN COACH

Mandy LeenenMandy Leenen
PSYCHOLOOG NIP, VERPLEEGKUNDIGE (BIG)

‘Je kunt elke dag opnieuw beginnen’ is het motto waaronder ik begeleiding bied aan onze cliënten.
Samen met de cliënt ga ik op zoek naar de individuele gebruiksaanwijzing voor het verminderen van klachten en het verbeteren van de kwaliteit van leven. Ik zet daarbij graag humor en de kennis van cliënten over zichzelf in, naast verschillende hedendaagse technieken.

Van harte welkom!

Anja KwaksAnja Kwaks
PSYCHOLOOG A&G NIP, COACH, GECERTIFICEERD MINDFULNESS TRAINER

In de begeleiding spiegel ik je op gedrag en persoonlijkheid, kundig en betrokken. Steunend, soms wat confronterend, altijd respectvol vanuit diverse professionele,- en levenservaringen. Bedoeld om je andere, helpende, inzichten mee te geven en praktische handvatten. De mogelijkheid ervaren dat je sturing kan geven aan je veerkracht en mogelijkheden tot herstel. Naast intensief werken is er ruimte voor een knipoog en zelfrelativering.

Charlotte RuloCharlotte Rulo
PSYCHOLOOG A&O, COACH

Katarina Temme PidcockKatarina Temme Pidcock
PSYCHOLOOG, LICHAAMSGERICHT COACH

Specialismen: Acceptance and Commitment Therapy (ACT), lichaamsgerichte coaching en oplossingsgerichte therapie.

Vanuit de balans tussen hoofd, hart en lijf kun je weer innerlijke beweging, stevigheid en zin gaan
voelen. Mijn begeleiding is ervaringsgericht en kenmerkt zich door veiligheid, diepgang en
compassie.

Overige samenwerkingspartners

Marion Scholten – psychiater; Dick Oppenheim – psychiater; Egbert Koch – Klinisch psycholoog (BIG); Evelien van Lith – Mediator en Psychotherapeut; Inge Nix – mindfulness, coaching; MV Trainingen – Marc Vermaat;

therapieland
gezonde boel

“De professionals van Villa Uitzicht zijn uiteraard deskundig en ervaren, maar wat de meerwaarde voor de bedrijfsarts is, is hun vermogen om, met het respecteren van de privacy van de medewerker, mee te denken en te adviseren. Re-integratie wordt met hen teamwork.”

Gerard van Bunschoten

Bedrijfsarts KLM Health Services

Over de Villa

Hoe kan ik bewuster werken? Op welke manier kan ik mijn energie vasthouden? Hoe kom ik optimaal tot mijn recht in het werk?

Villa Uitzicht B.V.

Zijlweg 199
2015 CK Haarlem

KvK 27324478
BTW NL819810393B01

Hulp en advies

Altijd bereikbaar
  • 023 - 751 0341

Over de Villa

Hoe kan ik bewuster werken? Op welke manier kan ik mijn energie vasthouden? Hoe kom ik optimaal tot mijn recht in het werk?

Villa Uitzicht B.V.

Zijlweg 199
2015 CK Haarlem

KvK 27324478
BTW NL819810393B01

Hulp en advies

Altijd bereikbaar
  • 023 - 751 0341

Over de Villa

Hoe kan ik bewuster werken? Op welke manier kan ik mijn energie vasthouden? Hoe kom ik optimaal tot mijn recht in het werk?

Villa Uitzicht B.V.

Zijlweg 199
2015 CK Haarlem

KvK 27324478
BTW NL819810393B01

Hulp en advies

Altijd bereikbaar
  • 023 - 751 0341
Agenda  |  Nieuws  |  Voorwaarden  |   Contact
Agenda  |  Nieuws  |  Voorwaarden  |   Contact
Agenda  |  Nieuws  |  Voorwaarden  |   Contact