Opdrachtgevers

Bedrijfsleven

Villa Uitzicht is er primair voor het bedrijfsleven in de regio Haarlem. Wij werken voor bedrijven als het Kennemergasthuis, GGZ Ingeest, VUmc, Arbo-West, UVIT, de KLM en voor Haarlemse Midden- en Kleinbedrijven. Onze diensten zijn in principe in elk bedrijf inzetbaar omdat wij vinden dat vitaliteitsmanagement in elke werkomgeving van belang zou moeten zijn.

Evenwichtige balans

Wij zien stagnatie, klachten of (dreigende) uitval als een belangrijke kans om in het werk èn privé juist een stap verder te komen. Onze overtuiging is dat er een evenwichtige balans tussen lichaam & geest moet zijn om op een vitale manier te kunnen werken en leven in ons mooie Haarlem. Met onze integrale aanpak bevorderen we de vitaliteit op de werkvloer en helpen we werknemers snel, effectief en duurzaam vooruit.

Particulieren

Particulieren die uitgevallen zijn of dreigen uit te vallen uit hun werk zouden wij de tip willen geven om met de werkgever te overleggen over de mogelijkheden van (gedeeltelijke) vergoeding. Vaak zijn werkgevers hiertoe bereid, omdat zij het belang zien dat je als werknemer goed blijft functioneren. Wanneer je uitvalt, kunnen de gemiddelde kosten voor een werkgever namelijk oplopen tot wel 250 euro per dag.

De kracht van de Villa

De kracht van Villa Uitzicht is ons integrale aanbod op geestelijk èn lichamelijk gebied waarin de persoon centraal staat, samen met onze kennis van het bedrijfsleven. We houden van korte lijnen tussen verwijzer, werknemer en behandelaar en hebben geen wachttijden.