Date:juli 17, 2012

Individueel Mindfulness traject

Mindful coaching is individuele coaching die gegeven wordt in Haarlem die je helpt je bewust te maken van wat je denkt, voelt en doet. Samen gaan we kijken naar wat er bij jou speelt, wat je wilt en wat manieren zijn waarop je jezelf kunt ontwikkelen.

Met behulp van gesprekken en  verschillende (mindfulness) oefeningen leer je naar jezelf te kijken, leer je (re)acties kennen en met aandacht in het moment te leven zodat de keuzen die je maakt vanzelfsprekender worden of zijn.  Je wordt je meer bewust van wat jij wilt, wat je eigen talenten zijn en wat je kunt doen om dat te bereiken.

Mijn rol is dan als coach om jou te begeleiden. Ik ondersteun je in je proces, ik luister en stimuleer je om buiten je eigen kaders na te denken en te reageren. Uiteindelijk ben jij natuurlijk degene die het ‘geleerde’ in praktijk brengt!

Individueel Mindfulness traject

  • Een coachingstraject begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin maken we wederzijds kennis en verkennen we samen je uitgangspunt voor coaching en de doelen die je in een coachingstraject wilt behalen.
  • 8 sessies van 75 minuten.
  • In het traject bestaat de mogelijkheid een stiltedag te ervaren bij een trainingsgroep.

Kosten Individueel Mindfulness traject

  • Een individueel Mindfulness traject kost 650 euro (incl. btw) voor 8 sessies inclusief map/cd’s en stiltedag.
  • Een los coachingsgesprek kost 85 euro (incl. btw) per 1 uur.

 Aanmelden

  • Algemeen nummer: 06-48247763 of 023-7510341.

Locatie

Villa Uitzicht Haarlem, Zijlweg 199.